Julöl 2022, Kärlek på flaska - Receptsats (20 liter) I Det Lilla Köksbryggeriet

TILL BLACK WEEK 2022!

Meny
Sök produkt

BLACK WEEK

Julöl 2022, Kärlek på flaska - Receptsats (20 liter)

469 SEK / 399 SEK
✓ Snabb kundtjänst  ✓ Snabba leveranser  ✓ Hemleverans
Julöl 2022 - Kärlek på flaska! Till jul önskar vi oss ett öl som garanterat levererar till allt och alla, inte krånglar med udda smaker och exkluderar folk runt bordet. Ett öl som matchar skinkan, sillen och snapsen. Ta-da! Låt oss presentera Kärlek på flaska - Ett lite mörkare lageröl som faller dom flesta i smaken. Trots sin färg är ölet lika fräscht och skarpt som en klassisk lager. 

Till det här julölet hämtar vi inspiration från klassiskt god jullager. Skarp i karaktären och samtidigt ett gott matöl. Humlen i ölet är en spännande amerikansk sort kallad Willamette. Odlad i Oregon utifrån den engleska Fuggle-humlen, en klassisk aromhumle. Humlen är en aning kryddig och blommig drar en aning mot svarta vinbär. 

Passa på att brygga nu under de lite mörkare dagarna på året och låt ölet sätta sig för att bli helt perfekt lagom till julborden.


Om ölet:

Stil: Klassisk julöl 
Alkoholhalt: Ca. 5%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: Willamette
Malt: Rostat Korn
Färg: Mörk
Doft och smak: Svag ton av svarta vinbär och citrus.
Passar till: Julen 2022
För dig som gillar: Klassiska lageröl som passar bra som matöl.


Receptsatsen innehåller:

  • Krossad malt
  • Humlepellets (Rätt dosering)
  • Jäst

Glöm ej att komplettera med desinfektionsvätska

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Viktig info!+


Det Lilla Köksbryggeriets 20 liter recept är inte anpassade för våra 4 och 10 liter kit. Alla 20 liter recept kräver mer avancerad utrustning eftersom de är helmaltsrecept och inte baserade på spraymalt. Här hittar du utrustning för att brygga 20 liter recepten. I alla våra 20-liters receptsatser är all malt krossad för att underlätta för dig som brygger. All humle är uppvägd till exakt rätt mängd. 


Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det Lilla Köksbryggeriet startade med att tillverka och sälja ölbryggningskit för nybörjare. På senare år har även Det Lilla Köksbryggeriets populära ölrecept översatts till 20-liter volymer, för de lite mer vana hembryggarna. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare eller tillsammans med några av Sveriges bästa bryggerier. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd.


X