MEGADEAL! Ljus Lager Ölbryggarkit (10L) + Flaskor
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

DEAL!
MEGADEAL! Ljus Lager Ölbryggarkit (10L) + FlaskorMEGADEAL! Ljus Lager Ölbryggarkit (10L) + FlaskorMEGADEAL! Ljus Lager Ölbryggarkit (10L) + FlaskorMEGADEAL! Ljus Lager Ölbryggarkit (10L) + FlaskorMEGADEAL! Ljus Lager Ölbryggarkit (10L) + FlaskorMEGADEAL! Ljus Lager Ölbryggarkit (10L) + Flaskor

MEGADEAL! Ljus Lager Ölbryggarkit (10L) + Flaskor

1497 SEK / 1279 SEK

Antal:

Lägg i kundvagnen

✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews


Megadeal! Allt du behöver för att brygga ditt eget öl. Komplett ölbryggningskit (10 liter) + 24-pack glasflaskor


Kittet innehåller:
1 st. Klassisk ljus lager receptsats (10 liter)
15 liter jäshink, halvtransparent med gradering i livsmedelskvalitet
Termometer
Kapsyleringsapparat
Kapsyler (ligger i den bruna receptpåsen)
Desinfektionsvätska
Jäsrör
Hävert
2 st. 12-pack 33 cl. flaskor

Om Klassisk ljus lager:
En klassisk, ljus, stor stark - Ljuvligt! 90% (obs! ej vetenskapligt belagt) av all öl som säljs på Systembolaget är en så kallad industrilager. En kall, rätt och slätt härlig lager. Den här varianten är bryggd med ris så att färgen blir så där ljus och fin. Tips! När du flaskar ha i 4 krm socker i varje flaska för att bygga lite extra kolsyra. Så ska det vara i en stor stark. 

Om ölet:

Stil: Klassisk lageröl
Alkoholhalt: 5,5%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: Tettnanger
Malt: Vete och spraymalt
Färg: Ljusgul
Doft och smak: Svaga toner av malt och humle
Passar till: Allt när den är kall. 
För dig som gillar: En stor stark

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Livsmedelsinformation+


Innehållsförteckning: KORNMALT, humle, jäst, ris

Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd.  

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.
Fler spännande produkter

X