BOK, Boken om öl och andra goda grejer (Stigberget)
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

BOK, Boken om öl och andra goda grejer (Stigberget)BOK, Boken om öl och andra goda grejer (Stigberget)

BOK, Boken om öl och andra goda grejer (Stigberget)

249 SEK

I denna produkt ingår detta:

   
  ✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews
  Lär dig ölbryggning av mästarna från Stigberget! Det är med stor ödmjukhet som vi säljer denna bok. Få öl har vi imponerats av så mycket som öl från Stigberget bryggeri. 

  Om boken: "Sannolikheten att det bor en bryggmästare i din kropp är stor. Vi hade ingen aning om att det kunde vara så, men nu står vi här, och inser att vi sen vi började brygga öl 2013 egentligen inte gjort något annat. I början var vi aningslösa och okunniga, men den naiva glädjen i att lyckas brygga öl som blir riktigt gott finns kvar lika stark nu som när vårt bryggeri bara gjort sig ett namn bland våra göteborgskompisar. Vi ville göra en bok om hur du själv kan brygga öl med karaktär. Öl med klassisk stil, men också öl som utmanar, väcker intresse eller provocerar. Precis som vi gör.

  Dessutom ville vi, eftersom hela vår historia började med att vi drev (eller lekte) restaurang, bjuda på våra bästa maträtter och mat- och ölkombinationer. Till exempel en confit de canard sandwich matchad med en bière de garde, eller chokladtårta glaserad med en imperial stout. Kinesiska fermenterade pickles med suröl, eller en cocktail skakad med pilsner, olorososherry och vit grapefrukt. Det passar alltid med öl, som vi brukar säga. Så här är den, Stigbergets bok om öl och andra goda grejer."

  Bli du sugen på att brygga en öl från Stigberget, kan vi tipsa om att köpa samarbetsreceptet mellan just Stigberget och Det Lilla Köksbryggeriet. 

  Om boken:
  Författare: Markus Junkala, Nils Hultkrantz och Simon Karlsson
  Språk: Svenska
  Utgiven: 2021-04-16
  Förlag: Natur Kultur Allmänlitteratur

  Fler spännande produkter

  X