Humleboost! - Lösviktshumle för torrhumling | Det Lilla KöksbryggerietHumleboost! - Lösviktshumle för torrhumling | Det Lilla Köksbryggeriet

Snabba leveranser 1-3 dagar!

Meny
Sök produkt

Humleboost! - Lösviktshumle för torrhumling

Typ: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

✓ Snabb kundtjänst  ✓ Snabba leveranser  ✓ Hemleverans
Humleboost! Ger näsan den där extra skjutsen av exotiska frukter, syrlighet och härligheter. Det här är till för dig som älskar att torrhumla ölet, dvs. trycka ned lite extra färsk humle i jäskärlet under jäsning. Att torrhumla bidrar främst till ölets arom (det som luktar) och sätter lite extra smak på ölet. 

Många av senaste tidens humlestinna öl har torrhumling att tacka för sin existens. Välj typ av humle i listan och testa ett liv som torrhumlare. Rekommenderas starkt! (Humleboost/Torrhumling funkar på alla våra recept).

Beskrivning av de olika sorterna: 

Chinook 25 gr. - En amerikansk humlesort som ger arom av grapefrukt och tall.

Mosaic 25 eller 50 gr. - En amerikansk humle med arom och smak som påminner om tropiska frukter som mango, citron, citrus men även stenfrukter och granskott.

Nelson Sauvin 25 gr. - En humlesort från Nya Zeeland. Aromen påstås likna druvan sauvignon blanc (eller krusbär).

Simcoe 25 gr. - En numera klassisk amerikansk humle sort med arom som drar åt apelsin och granskott.

Cascade 25 gr. - En av "the five big C" när man pratar humle från USA. Aromen är blommig och frisk, med tydliga drag av citrusfrukter.

Citra 25 gr. - Det Lilla Köksbryggeriets absolut favorit. Den här finns i nästan alla dagens populära humlestinna öl och är perfekt att torrhumla med. Aromen ger fina toner av citrus, grapefrukt och passionsfrukt

Barbe Rouge 25 gr. - En uppstickare, svår att få tag i och har rest ända från Frankrike. Ge ditt öl en arom av bubbelgum. Innehåller även drag av röd frukt så som jordgubb och körsbär.

Livsmedelsinformation+


Innehållsförteckning: Humle

Förvaring: Humle förvaras bäst vid högst + 4 °C.


Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.


Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X