En Stor Stark (Midsommaröl), Lager - Receptsats (4 liter) I Det Lilla Köksbryggeriet
Snabba leveranser inom 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

En Stor Stark, Ljus lager - Receptsats (4 liter)

En Stor Stark, Ljus lager - Receptsats (4 liter)

279 SEK
✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ 4,8 ★★★★★ Google Reviews
Blå blå vindar och vatten. Blå blå himlar och hav! Det här är någonting så okomplicerat som en helt vanlig stor stark. Vi har fokuserat på att skapa ett riktigt GOTT öl, med betoning på gott - en lager, lagom brödig och med en svag ton av humle. Det här ölet är inspirerad av alla klassiker som Carlsberg, Mariestads och Pripps Blå!

Om ölet:
Stil: American Lager
Alkoholhalt: Ca. 5%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: Hallertau Tradition
Malt: Extra pale maris otter
Doft och smak: Lite brödig maltnota med svaga toner av klassisk humle.  
Passar till: Perfekt matöl till klassiskt svenska smörgåsbord ex. midsommar. En riktigt törstsläckare!
För dig som gillar: Carlsberg, Budweiser, Pripps Blå

Receptsatsen innehåller:

  • Torkad malt och krossad malt
  • Humlepellets
  • Jäst
  • Kapsyler

Glöm ej att komplettera med desinfektionsvätska

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Livsmedelsinformation+


Innehållsförteckning: KORNMALT, humle, jäst

Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill börja brygga öl. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.


X