Humlejuice 5,5% - Ölbryggningskit (4 Liter) | 4-liter Ölbryggni
🚚  NYHET! Hemleverans!
Meny
Sök produkt

Humlejuice - Ölbryggningskit (4 Liter)Humlejuice - Ölbryggningskit (4 Liter)Humlejuice - Ölbryggningskit (4 Liter)

Humlejuice - Ölbryggningskit (4 Liter)

799 SEK / 769 SEK
✓ Fria returer  ✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ Frakt från 79 kr


En öl fullpumpad med humle.
Vi har länge velat erbjuda en riktig humlebomb och äntligen har vi hittat en humlesort som vi är superförälskade i - Mosaic. Det är en amerikansk humle med tydlig dragning åt det tropiska hållet. I den här ölen trycker vi i humle till max både i humlekok och genom torrhumling.

Obs. varje recept är unikt, se instruktionerna här

 

5,5%Enkel
FärgAlkoholhaltSvårighetsgrad

Stil: India Pale Ale (IPA)
Humle: Mosaic
Malt: Vete
Doft och smak: Tydlig fruktighet i smaken och arom av tropiska frukter blandad med krusbär. 
Passar till: Förfesten. 
För dig som gillar: Stigbergets humlejuicer såsom GBG Beer Week, Amazing haze och West Coast IPA


Kittet innehåller:
1 st. Humlejuice 5,5% Receptsats (4-liter)
5-liters jäskärl av glas
Termometer
Hävert
Kapsyleringsapparat
Kapsyler (de ligger i den bruna receptpåsen)
Desinfektionsvätska
Silikonpropp
Jäsrör

(Ett ölbryggningskit har inget bäst-före-datum. Däremot har medföljande recept bäst-före-datum. I regel håller recepten i 6-12 månader.)


Det Lilla Köksbryggeriet

Orginalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggningskitet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga din egen öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 20.000 nöjda kunder. Enklare och godare blir det inte. Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som Sveriges mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill ha det bekvämt. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljgår att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull, tratt, visp, en slev och tomflaskor.


Tappa öl på flaska, se film:Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X