Recept från bryggerier
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt


Collaborations

Tillsammans med några av de bästa bryggerierna erbjuder vi här hembryggnings-recept på några av de bästa ölen du hittar därute. Hör gärna av dig om du har ett tips på ett öl-samarbete du vill se här!

Våra refill receptsatser innehåller färska ingredienser av högsta kvalité. Receptsatserna på denna sida är anpassade till våra 4-liters ölbryggningskit eller 10-liters ölbryggningskit. Välj smak, sen är det bara att brygga, njuta och slutligen skryta!

Våra ölrecept är provbrygda ett flertal gånger för att vara enkla att brygga utan att tappa i smak eller kvalitet. Råvarorna är inköpta av samma leverantörer som de flesta hantverksbryggerier i Sverige köper in sina råvaror.  

På varje recept finns ett bäst-före-datum. Recepten är fullt dugliga efter dessa datum, det är egentligen inga av ingredienserna som kan bli dåliga i ölsatserna. När du får hem din ölsats öppna den och förvara malten torrt. Humlen, jästen och spraymalten ska förvaras i kylen så håller recepten riktigt länge. 

Alla recept har unika brygginstruktioner, dessa hittar du här.

Är det här inte första gången du handlar av oss, glöm i så fall inte att det kan vara dags att komplettera med rengöringsutrustning eller ölflaskor.Läs mer

Stäng

X