Köksbryggning – boken
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

Missa inte vår bok "Köksbryggning", en crash course i ölbryggning!



Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2017 i kategorin Dryckeslitteratur.


Köp boken här!


Att brygga riktigt god öl hemma i köket är faktiskt både enkelt och kul även för den som inte har några förkunskaper. Köksbryggning påminner mer om matlagning än traditionell hembryggning, och merparten av den utrustning som krävs har du säkert redan hemma i köket. Med ett minimum av arbete kan du snart skryta med ett riktigt gott hembryggt öl.

Lär dig brygga små volymer av en rad olika ölstilar, från fruktig IPA och gräsdoftande lager till knäckig porter och folköl med riktigt humledrag. Med hjälp av bokens grundmetod och ett 20-tal ölrecept (och ett bonusrecept på cider) kommer du snabbt igång med ditt eget köksbryggande.


Mikael Zetterberg och Jakob Nielsen grundade Det Lilla Köksbryggeriet med ambitionen att öppna upp hembryggning för alla. Även för de som inte visste att de ville brygga öl. Idag säljs deras ölbryggningskit och recept i flera länderoch efter år av receptlaborerande och dialog med köksbryggare har de samlat på sig stor kunskap inom ölbryggning.




"Det är just den peppande känslan av att göra något själv, utan krånglig utrustning, som är bokens budskap. Och jag som tidigare haft ett måttligt bryggintresse funderar nu på att mäska, laka och koka."
Plaza Interiör


"Boken bjuder på 20 olika recept och kräver inga dyra inköp. Gör sedan fina etiketter och döp din öl."
M-Magasin


"Boken lär dig brygga en rad olika ölstilar, från IPA till porter och folköl."
Mariefreds Tidning


"Vill du brygga öl tipsar vi om Köksbryggning."
Amelia




Mer läsvärt

Designa ölrecept till julen
Brygg ditt eget julöl Läs mer
Recept på fermenterad Sriracha
Gör egen Sriracha med Köksbryggeriet Läs mer
Skogsvin
Så gör du eget vin Läs mer
X