Hario - Cold Brew Bottle, Kaffe (Mocha) | |
🚚  NYHET! Hemleverans!
Meny
Sök produkt

Hario - Cold Brew Bottle, Kaffe

349 SEK
✓ Fria returer  ✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ Frakt från 79 kr
Cold brew, för varma dagar! Att kallbrygga kaffe låter kanske overkligt, det är både kul och inte helt omöjligt. Det tar sin tid (8 timmar) men det blir också väldigt gott - lent och fylligt. Kallbryggt kaffe tar bort bitterheten i kaffet. Med Harios Cold Brew flaska får du all utrustning du behöver för att enkelt och smidigt göra egen cold brew. 

Så här gör du. Fyll medföljande filter med ca. 55 gr. grovt malet kaffe. Fyll flaskan med kallt vatten. Låt gärna vattnet gå genom kaffe och filtret när du fyller flaskan. Ställ sedan in flaskan i kylen och låt stå över natten (eller minst 8h). Servera i glas fyllda med is. Brygg, njut och skryt!

Det japanska Hario är kända för sitt eleganta och stilrena formspråk. Att kallbrygga kaffe gör att man slipper den vassa beska som uppträder i vanligt bryggt kaffe. Flaskan går även att kallbrygga grönt té i. Kannan är tillverkad i glas med lock av silikon. 

Efter konsumtion var noggrann med att diska ur din kanna och filter.

FÄRGChocolate Brown  
STORLEKB87 × H300mm  
KAPACITETBryggvolym 65 cl / 5 koppar


Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X