Peach pusher Pang Pang - Receptsats (10 liter) | 10-liter Refil
Meny
Sök produkt

Peach Pusher by PangPang - Receptsats (10 liter)Peach Pusher by PangPang - Receptsats (10 liter)Peach Pusher by PangPang - Receptsats (10 liter)

Peach Pusher by PangPang - Receptsats (10 liter)

439 SEK
✓ Snabba leveranser  ✓ Snabb kundservice  ✓ Frakt fr. 49:-
Peach Pusher från PangPang Brewery! Vi är otroligt glada att kunna presentera en Homebrew edition från PangPang Brewery – förmodligen det bästa bryggeriet i hela Hökärängen! 

Peach Pusher är en Sour IPA brygd med märkvärdigheter som persika, laktos och vanilj! Många ingredienser och knasiga moment till trots så är det fullt möjligt för vem som helst att brygga detta öl! 

Om ölet:
Stil:
 Sour IPA
Alkoholhalt: 6-7%
Svårighetsgrad: Medel
Humle: Mosaic
Malt: Vetemalt, CaraPils, Spraymalt
Doft och smak: (Super)Fräsch!
För dig som gillar: Fruktöl

Receptsatsen innehåller:

  • Torkad malt
  • Lacto-bakterier
  • Laktos
  • Krossad malt
  • Humlepellets
  • Jäst
  • Kapsyler
Komplettera med färska persikor, vaniljstång och havregryn!

Glöm ej att komplettera med desinfektionsvätska

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill börja brygga öl. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.


Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X